Skip links
Unlocking your business' growth potential

Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται από τις υπηρεσίες μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ

WHAT WE DO: Online & Offline Marketing
01
Services
O #1 στόχος μας είναι να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πελάτες της επιχείρησής σας. Κάθε ενέργεια που παργματοποιούμε αποσκοπεί σε αυτό.
How we do it

Στη Lead Media προσπαθούμε να κατανοήσουμε πλήρως εσάς και την επιχείρησή σας, ώστε να εστιάσουμε στο σημείο που χρειάζεται να αναδειχθεί, να αναβαθμιστεί ή και να τονιστεί. Αν, τώρα, κάνετε την αρχή, μαζί θα δημιουργήσουμε μία ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και, αν έχετε ήδη ξεκινήσει, θα κάνουμε την παρουσία σας έντονα αισθητή. Αν, ωστόσο, βρίσκεστε ήδη στην κορυφή, εμείς θα φροντίσουμε να παραμείνετε εκεί!

1

SEO

Στη Lead Media γνωρίζουμε ό,τι το πρώτο βήμα για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο, είναι μέσω μιας σωστά δομημένης ιστοσελίδας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου προσφέρεουμε την υπηρεσία SEO (αγγλικά: search engine optimization) .Η εξειδικευμένη ομάδα μας, έπειτα από πολυετή εμπειρία, μπορεί να φέρει την επιχείρησή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, αυξάνοντας τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας. Μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων, εντοπίζουμε τις λέξεις-κλειδιά και φράσεις που χρησιμοποιούν στην αναζήτησή τους οι πιθανοί σας πελάτες, κατατάσσοντας την επιχείρησή σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων που θα τους εμφανιστούν. Οι SEO υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Έρευνα και επιλογή κατάλληλων Λέξεων Κλειδιών. Με τα κατάλληλα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, αναγνωρίζουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρησή σας, ανάλογα με τον όγκο αναζήτησης, τον ανταγωνισμό και τη σχετικότητα.

  • Δημιουργία κατάλληλου και ορθά δομημένα περιεχομένου: Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο, τη δομή και τις ετικέτες meta της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζοντας την εύκολη εύρεσή της στις μηχανές αναζήτησης.

  • Δημιουργία εξωτερικών και εσωτερικών συνδέσμων (backlinks – link building): Δημιουργούμε link ανακατεύθυνσης στην ιστοσελίδα σας σε άλλους αξιόπιστους ιστοτόπους, βελτιώνοντας την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης.

  • Τοπικό SEO: Βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας ως προς τις τοπικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στον τοπικό χάρτη και σε άλλα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης.

  • Στατιστικά Στοιχεία και Αναφορές: Παρέχουμε συνεχώς αναφορές σχετικά με την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, την επισκεψιμότητα και άλλα σημαντικά στοιχεία που καταγράφονται, ώστε να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

2

SEM

Στη Lead Media προσφέρουμε γενικού περιεχομένου υπηρεσίες μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης (SEM), οι οποίες θα οδηγήσουν το στοχευμένο σας κοινό στην ιστοσελίδα σας. Το SEM (Search Engine Marketing) περιλαμβάνει τη χρήση πληρωμένων διαφημίσεων οι οποίες θα προβληθούν και θα ελκύσουν άτομα που ενδιαφέρονται για το προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Αυτό θα επιτευχθεί από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνικές, ώστε να αποδώσουμε μετρήσιμα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας. Οι SEM Υπηρεσίες μας:

  • Έρευνα για τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά: Χρησιμοποιούμε προηγμένα εργαλεία για να εντοπίσουμε τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που σχετίζονται με την επιχείρησήσα σας και πληκτρολογούν οι πιθανοί σας πελάτες στην αναζήτησή τους. Βάσει αυτών των δεδομένων, δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες που στοχεύουν στο κοινό σας.

  • Δημιουργίας Διαφήμισης: Σε συνεργασία με εσάς δημιουργούμε εντυπωσιακές διαφημίσεις με το κατάλληλο κείμενο, που θα ξεχωρίσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  • Διαχείρηση Προσφορών: Παρακολουθούμε και προσαρμόζουμε τις προσφορές σας διαρκώς, διασφαλίζοντας τη μέγιστη επιστροφή απόδοσης της επένδυσής σας στις διαφημίσεις.

  • Στοχοποίηση και Διαχωρισμός: Μέσα από μια σειρά σταρτηγικών, διασφαλίζουμε ότι οι διαφημίσεις σας προβάλλονται στους κατάλληλους ανθρώπους, τη σωστή στιγμή.

  • Στατιστικά Στοιχεία και Αναφορές: Παρέχουμε διαρκώς αναφορές σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας σας, ώστε να διακρίνετε τα αποτελέσματα που αποφέρει η δουλειά μας και να μπορείτε να αποφασίσετε το μέλλον της επένδυσής σας στις διαφημίσεις.

3

Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Στη Lead Media προσφέρουμε μία σειρά υπηρεσιών μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να έρθετε σε επαφή με το στοχευμένο σας κοινό και να καταστήσετε γνωστή και σαφή την επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν βασική προϋπόθεση κάθε επιτυχημένης στρατηγικής, ενώ η έμπειρη ομάδα μας εξειδικεύεται στη δημιουργία καμπανιών σε διάφορες διαδυκτιακές πλατφόρμες. Οι υπηρεσίες μας σε αυτον τον τομέα περιλαμβάνουν:

  • Στρατηγική στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Μαζί θα δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στους στόχους και στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα εντοπίσουμε τα κατάλληλα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το brand σας και θα αναπτύξουμε το κατάλληλο περιεχόμενο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού σας υποστηρίζοντας τους στόχους σας στο μάρκετινγκ.
  • Δημιουργία Περιεχομένου: Η εξειδικευμένη ομάδα μας δημιουργεί περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που κερδίζει την προσοχή του στοχευμένου σας κοινού, δημιουργώντας από blog posts άρθρα μέχρι εικόνες, βίντεο και γραφήματα.

  • Διαχείρηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης: Αναλαμβάνουμε τόσο τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση περιεχομένου, όσο και τη διαχείρηση σχολίων και τη τη δημιουργία της βέλτιστης σχέσης με το κοινό σας. Μαζί θα μετατρέψουμε το κοινό σας σε πραγματικούς θαυμαστές του προϊόντος σας που θα αγαπούν και θα υποστηρίζουν το brand σας.

  • Διαφήμιση επί πληρωμή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Πραγματοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες στοχεύουν στο κατάλληλο κοινό, μεταφέροντας του το σωστό μήνυμα και οδηγώντας το, έτσι, στην ιστοσελίδα σας.

  • Στατιστικά Στοιχεία και Αναφορές: Σας παρέχουμε διαρκή ενημέρωση αναφορικά με την αποδοτικότητα που φέρουν οι ενέργειές μας στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να κρίνετε ορθά και να αποφασίσετε για τη σταρτηγική μας.

4

Περιεχόμενο και Δημιουργία Κειμένων

Οι έμπειροι δημιουργοί Περιεχομένου και Κειμένων της Lead Media γνωρίζουν καλά ό,τι, αν αυτά χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να προσφέρουν τεράστια οφέλη σε μία επιχείρηση/εταιρεία/ιστοσελίδα. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι η προβολή χρήσιμου και ποιοτικού περιεχομένου στο κοινό, γεγονός που θα βελτιώσει τη φήμη της εν λόγω επιχείρησης και θα προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους. Η σωστή δημιουργία κειμένων μπορεί να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προιόντα της εκάστοτε επιχείρησης στο ενδιαφερόμενο κοινό, μετατρέποντάς τους σε πελάτες και αυξάνοντας, έτσι, τα κέρδη. Οι υπηρεσίες μας Περιεχομένου και Copywriting περιλαμβάνουν:

  • Στρατηγική Περιεχομένου: Σε συνεργασία με εσάς αναπτύσσουμε μια στρατηγική περιεχομένου που εξυπηρετεί τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα αναγνωρίσουμε τις θεματικές που απηχούν στο κοινό σας, αναπτύσσοντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα προβληθεί σε διάφορα κανάλια.

  • Συγγραφή Ιστολογίου: Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία άρθρων για το ιστολόγιό σας, τα οποία θα εντυπωσιάσουν και θα προσελκύσουν το κοινό σας,αυξάνοντας την κινηκότητα στον ιστότοπό σας. 
  • Συγγραφή Κειμένου Ιστοσελίδας: Θα συνεργαστούμε, ώστε να δημιουργήσουμε σαφή και πειστικά κείμενα τα οποία μεταδίδουν το μήνυμα που θέλετε να περάσετε και ενθαρρύνουν τον επισκέπτη να μετατραπεί σε πελάτη. Είτε πρόκειται για μία νέα, είτε για μία υπάρχουσα ιστοσελίδα, τα κείμενα που θα δημιουργήσουμε θα πείσουν το κοινό σας, ώστε να επιτευχθούν οι επιχειρηματικοί σας στόχοι.

     

  • Περιγραφή προϊόντων: Είναι ένας τομέας στον οποίο εξειδικευόμαστε, με σκοπό να εντυπωσιάσουμε, να ενημερώσουμε και, εν τέλει, να πείσουμε τον υποψήφιο πελάτη να προτιμήσει τις δικές σας υπηρεσίες/προϊόντα, έναντι των αντίστοιχων ανταγωνιστών.

     

  • Επιμέλεια και Διόρθωση: Κάνοντας τις απαραίτητες διορθώσεις διασφαλίζουμε ό,τι το περιεχόμενό σας είναι σωστά δομημένο, χωρίς λάθη, καθιστώντας το μήνυμά σας σαφές και αποτελεσματικό.
3

Mάρκετινγκ μέσω Email

Άλλο ένα ισχυρό όπλο που γνωρίζουμε καλά και χρησιμοποιούμε στη Lead Media είναι το μάρκετινγκ μέσω email, καθώς μέσω αυτού έρχεστε σε επαφή με το κοινό σας ωθώντας το να στραφεί στην επιχείρησή σας. Οι εν λόγω υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να πραγματοποιείτε αποτελεσματικές καμπάνιες που απηχούν στο κοινό σας και υποστηρίζουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Στρατηγική καμπάνιας email: Σε συνεργασία με εσάς, αναπτύσσουμε μία εξατομικευμένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στους επιχειρηματικούς σας σκοπούς, με στόχο την απήχηση του κατάλληλου μηνύματος την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθιστώντας, έτσι, τις καμπάνιες σας άκρως αποτελσματικές.

  • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη email: Οι έμπειροι σχεδιαστές και προγραμματιστές της Lead Media δημιουργούν πρότυπα email υψηλής ποιότητας που συμβαδίζουν με το brand της επιχείρησής σας και ελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

  • Διαχείρηση και διαχωρισμός λιστών: Θα σας βοηθήσουμε να διαχειρίζεστε και να διαχωρίζετε τη λίστα email σας, ώστε να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα που έχουν οι καμπάνιες σας, στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό. Είτε αφορά στην αύξηση της λίστας σας, είτε στη βελτίωση του στοχευμένου κοινού, εμείς σας φροντίζουμε να επωφεληθείτε στο έπακρο των προσπαθειών σας στο email μάρκετινγκ.

  • Δοκιμές Α/Β και βελτιστοποίηση: Προτού δημοσιεύσουμε τις καμπάνιες, θα περάσουν από δοκιμαστικό στάδιο με σκοπό τη βελτιστοποίησή τους και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Θα αναλύσουμε τα ποσοστά των κλικ εισόδου και τις αναλογίες κλικ και μεταστροφών, ώστε να προχωρήσουμε σε βελτιώσεις, όπου είναι αναγκαίο και να ενεργήσουμε βάσει δεδομένων της σταρτηγικής του ηλεκτρονικού σας μάρκετινγκ.

  • Αυτοματοποίηση και δημιουργία drip καμπάνιας: Μαζί, θα δημιουργήσουμε αυτοματοποιημένες καμπάνιες και μία σειρά μικρών, αλλά, σημαντικών ενημερώσεων προς το κοινό ώστε να στραφούν στην επιχείρησή σας. Είτε θέλετε να καλωσορίσετε νέους πελάτες, είτε να πείσετε αυτούς που έδειξαν ενδιαφέρον στην επιχείρησή σας να γίνουν πελάτες, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μία σειρά αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, παραγωγικών και αποτελεσματικών.

4

Ανάπτυξη και Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Στη Lead Media γνωρίζουμε καλά, ό,τι μία σωστά δοδημένη και λειτουργική ιστοσελίδα, αποτελεί βασική προϋπόθεση της επιτυχίας της επιχείρησής σας στο διαδύκτιο. Οι εν λόγω υπηρεσίες μας αποβλεπουν σε μία ιστοσελίδα, η οποία ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας. Περιλαμβάνουν:

  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Οι έμπειροι σχεδιαστές μας, σε συνεργασία με εσάς, διαμορφώνουν την ιστοσελίδα σας που εξυπηρετεί τόσο το brand όσο και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Σκοπός μας είναι μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα, εύκολη στη χρήση που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αναλάβουν δράση.

  • Ανάπτυξη Ιστοσελίδας: Οι προγραμματιστές μας, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, δημιουργούν ιστοσελίδες που είναι γρήγορες, ασφαλείς και ανταποκρίνονται. Η συνεργασία μας θα έχει ως αποτέλεσμα μία ιστοσελίδα, βελτιστοποιημένη στις μηχανές αναζήτησης, η οποία φορτώνεται γρήγορα και λειτουργεί σε οποιαδήποτε τις συσκευή.

  • Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ασφαλείς, εύκολες στη χρήση και βλετιστοποιημένες με σκοπό την προσέλκυση πελατών. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό κατάστημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις επιχείρησής σας, υποστηρίζοντας τους στόχους σας στις πωλήσεις.

  • Συστήματα Διαχείρησης Περιεχομένου (CMS): Μαζί θα υλοποιήσουμε ένα σύστημα διαχείρησης περιεχομένου που θα διευκολύνει τη συνεχή ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, διατηρώντας τη ανανεωμένη. Δουλεύουμε με μία ποικιλία πλατφορμών CMS, ανάμεσα στις οποίες είναι το WordPress και το Shopify

  • Συντήρηση και Υποστήριξη Ιστοσελίδας: Προσφέρουμε υπηρεσίες συνεχούς συντήρησης και υποστήριξης ιστοσελίδας, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή της λειτουργία και τη διαρκή της ανανέωση στο κομμάτι της ασφάλειας και των ενημερώσεων. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε έναν από αυτούς τους τομείς ή και σε τεχνικά ζητήματα, είμαστε εδώ για να σας την παρέχουμε.

Πώς δουλεύουμε
01
Μεθοδολογία
Ο τρόπος που οδηγούμαστε στην επιτυχία.

Σταρτηγική

Ο τρόπος προσέγγισής μας της σταρτηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ βασίζεται σε ποικιλία αναλυτικών δεδομένων και στη γνώση. Όλες μας οι προτάσεις είναι μετρήσιμες και έχουν υποστεί ακριβείς δοκιμές μεθοδολογίας.

Οπτική Ταυτότητα

Στρατηγική Εταιρικής Ταυτότητας, Οπτική Αναγνωρισιμότητα και Καλλιτεχνική Καθοδήγηση από την ομάδα ειδικών μας.

Ψηφιακό Περιεχόμενο

Οι υπηρεσίες μας σε αυτόν τον τομέα επικεντρώνονται στη δημιουργία σωστού περιεχομένου, που θα κερδίσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του κατάλληλου κοινού.

Καταγραφή και αναφορές

Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία των καμπανιών μας και δημιουργούμε αναφορές, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε την απόδοσή τους και να ανακαλύπτουμε νέα σημεία που θα βελτιστοποιήσουν την επιτυχία τους.

Never settle for good, reach for Greatness
01
Ας συνεργαστούμε

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Είτε στοχεύετε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, κάνοντας την παρουσία σας στο διαδίκτυο πιο αισθητή, είτε να αυξήσετε τους πελάτες σας, με την τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε, θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

Δημιουργούμε και θέτουμε σε ισχύ brands μέσα από την πολιτισμική ματιά και γνώση και της στρατηγικής στον τομέα της οπτικής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες μας υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

+30 22410 76166

Explore
Drag